fredag 7 oktober 2016

Stor undersökning redan imorgon

Jag arbetar ju numera inom sjukvården och vet vilka rutiner och förlopp som gäller. Och nu går det fort... Redan imorgon ska jag göra en större undersökning. Jag kommer att sövas och från och med nu måste jag fasta.
Min magkänsla och hela mitt inre säger att det inte är något fel på mig, att jag inte är sjuk. Samtidigt vet jag ju att risken finns och är tacksam över att sjukvården tar mina symtom på allvar. Men allt går så fort! För bara några dagar sedan kunde jag aldrig för mitt liv tro att jag skulle kunna vara allvarligt sjuk!
Är såklart väldigt orolig och nervös inför morgondagen. Förhoppningsvis får jag lugnande besked redan på uppvaket, att de inte hittat någonting. Någonting dumt och elakt som inte har någon plats i min kropp...

Sista måltiden på ett tag

3 kommentarer:

  1. Jättebra att de ( sjukvården) tar det på allvar och att du får göra undersökningen.
    Håller tummarna för att det inte är något.
    Kram❤️

    SvaraRadera