onsdag 28 september 2016

Tävling - Vinn Marvel´s Captain America - Civil War!

Tävlingen är avslutad!

Äntligen dags för tävling i bloggen igen, den här gången i samarbete med Disney!
Tre av er har chansen att vinna Marvel´s Captain America - Civil War på dvd! En riktigt häftig actionrulle att krypa upp i soffan och njuta av när höststormarna ryter utanför fönstret!
Filmen har release 3/10 och rekommenderas från 11 år.

©2016 Marvel

 Hela Marvel-världen skakas av splittring. När regeringens påtryckningar om att hålla tillbaka Avengers sår split mellan Captain America (Chris Evans) och Iron Man (Robert Downey Jr.), förvandlas bästa vänner till bittra fiender. Mot en kuliss av dubbelspel, gäckande skurkar och nya allierade utbryter det yttersta och avgörande slaget om Avengers och hela mänsklighetens framtid i detta spektakulära filmäventyr!


 För att vara med och tävla ska du:

Svara på frågorna i en kommentar nedan:
* Nämn en av hjältarna som tillhör The Avengers
* Motivera varför just du ska vinna ett exemplar av filmen.

Glöm inte att ange namn och mailadress!

Tävlingen avslutas 3/10
Lycka till!


20 kommentarer:

 1. Svar: Iron Man

  Wow, vad roligt med en ny film! Hade varit så kul att vinna denna då jag verkligen älskar alla Marvel filmer. Det är något många inte tror om mig, men jag är ett riktigt fan utav superhjälte filmer och kan titta på det i timmar. Denna hade kommit lagom till min och dotterns födelsedag den 10/19 respektive den 2/11. Hade varit perfekt att mysa ner sig i soffan med och kika på en myskväll.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Captain America....
  För att jag o min son älskar Avengersfilmerna...

  SvaraRadera
 3. Thor,Captain America är 2 av många.
  Den skulle jag vilja se på med min stora son och uppleva hans hjältar från barn och ungdoms tiden för de är ju desamma kommer själv i håg Hulken.
  Mvh Eva Flood
  evaflood@telia.com

  SvaraRadera
 4. Svar: Steve Rodgers,Iron Man , Falcon t.ex. Önskar den spännande dvd:n till barnbarnen - så att dom kan koppla bort skolan ett tag och drömma sig bort - med denna spännande film ! ( Gunilla.buder@hotmail.se )

  SvaraRadera
 5. Wasp
  Jag vill vinna så jag kan krypa ner under en filt i höstmörkret och titta på filmen med min sambo. Hon tror att denna typ av film är någon form av vuxen barnprogram som jag håller fast vid bara för att jag tyckte om superhjältar som barn. Dags att visa henne vad det verkligen är...

  SvaraRadera
 6. Hulken!

  Detta är en film som hela min familj kan se och njuta av tillsammans. Vad är väl mysigare än en gemensam filmkväll med en bra film och lite gott att äta?!

  SvaraRadera
 7. Black Widow
  Jag vill se spännande och underhållande film med mina stora barn. Hemmabio med popcorn är perfekt när höststormarna viner utanför.

  SvaraRadera
 8. Svar: Iron Man
  Känns som att filmen kan bli en intressant parallellprocess till stundande presidentval i USA så Captain America - Civil War kan ge nya infallsvinklar....
  Berit Bengtsson
  berit.bengtsson@gmail.com

  SvaraRadera
 9. Thor

  Jag vill vinna för jag mår väl av Marvel. Tycker också det är superkul med superhjältefilmer!
  Hälsn. Michael
  micjavi@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Om jag bara får nämna en så väljer jag Black Widow (Natasha Romanoff). Precis som du skrev, så skulle jag gärna vilja ha en film att krypa upp i soffan och njuta av när höststormarna ryter utanför fönstret (för det är just vad de gör just nu hos mig). Att jag dessutom älskar Marvel´s men ännu inte sett den här filmen får mig att hålla tummarna ännu hårdare.


  Med vänlig hälsning Ulrika
  ulvali@Hotmail.com

  SvaraRadera
 11. The black widow
  För att få till ett perfekt fredagsmys med popcorn,läsk och superhjältar som säger coola oneliners med mina grabbar

  SvaraRadera
 12. Thor.
  Skulle vara så kul att få se den ihop med dottern som älskar film och speciellt när den handlar om superhjältar! ;)
  irene.helmersson@live.se

  SvaraRadera
 13. Svar: Iron Man

  Jag skulle vilja vinna den här till min sambo för han skulle bli så glad

  SvaraRadera
 14. Nadia Walaf (nadiawalaf@hotmail.com)1 oktober 2016 kl. 02:00

  Captain America
  Jag har alltid gillat Marvels seriefigurer och har hitintills sett alla filmerna, så jag vill självklart se även denna! Dessutom har jag en son i superhjälteåldern, så det blir en perfekt film att se tillsammans... :)

  SvaraRadera
 15. Svar: Ant-Man
  Jag vill vinna så att vi har en bra film att kolla på nu när höstmörkret lägger sig!

  tavlingar@officefixarna.com

  SvaraRadera
 16. Hulken, det finns ingen som Hulken. Han är en av dom starkaste karaktärerna i hela Marvel universum och helt oövervinnelig! Vill se filmen tillsammans med familjen och inte bara som fredagsmys utan även som en lärdom. För i all underhållning på tv och i filmer så kan man se heroiska karaktärer som står upp för sina medmänniskor för att skapa ett bättre samhälle och när man tittar på en film om hjältar då får man själv känslan att jag kan göra bättre ifrån mig och hjälpa andra!

  SvaraRadera
 17. Captein America

  Hela familjen älskar dessa filmerna och det hade varit härligt att samla hela familjen för en riktigt mysig filmkväll.

  SvaraRadera
 18. Thor.
  Vill gärna vinna så att vi har en spännande film att kika på nu i höstmörkret.
  irene.helmersson@live.se

  SvaraRadera
 19. Iron Man.
  Inget värmer så gott som en hjältefilm i höstens ruskiga mörker.

  Stefan Åhsberg
  sohsberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. 1. Thor
  2. Perfekt film att mysa ner sig framför efter tentan är inskickad!

  Amandanyman96@hotmail.com

  SvaraRadera