tisdag 27 september 2016

Smaskiga nyheter från Cloetta!

Förra veckan släppte Cloetta en massa smaskiga nyheter och jag fick förmånen att testa dessa.


Helt nya på marknaden är Malaco Bonbons, Malaco Fudge och Malaco Toffee. Dessa tog jag med mig på vår tjejtripp till Värmland för provsmakning.
Malaco Bonbons blev en solklar favorit! De kommer i två smaker, Strawberry Cream och Caramel, med krämig fyllning. Vi var två som älskade Caramel och två som tyckte om Strawberry Cream. Den senare hade, enligt mig, lite för syntetisk smak.
Malaco Fudge är i två lager och kommer också i en mixad påse med två smaker, Vanilla Choco och Vanilla Cappucino. Båda otroligt goda, den senare fantastisk ihop med kaffe!
Malaco Toffee finns i smakerna Butterscotch och Choco, även dessa underbart goda!


Polly kommer äntligen i en härlig mix av nya smaker, polka, päron och mörk choklad, alla med en hint av mint!
Jag lät barnen smaka alla tre och de tyckte båda två att den vita med polkasmak var godast! Båda tyckte också att den smakade lite vanilj, vilket jag håller med om. I alla tre smaker kommer grundsmaken först och efter en stund träder mintsmaken fram. Själv tyckte jag bäst om päron!


Läkerol halstabletter lanserar också en ny smak i höst, tranbär. De innehåller, utöver koncentrat från tranbärsjuice, även C-vitamin och mentol som ger en uppfriskande och lindrande känsla i munnen. Tabletterna är sockerfria och är istället sötade med sötningsmedel från steviaplantan.


För barnen kommer också nyheter, Malacos Kalaspatrullen och Lördagspatrullen!
Kalaspatrullen är den perfekta godispåsen till kalaset med en mix av de populäraste barnprodukterna! Påsen innehåller tablettask, klubba, minipåse Ahlgrens Bilar och minipåse Gott & Blandat.
Lördagspatrullen räddar lördagsgodiset med allt i en påse! Den innehåller en större mix av de mest älskade barnprodukterna plus några spännande nyheter! Här hittar man tablettask, klubba, minipåse Gott & Blandat, minipåse Surisar och minipåse Fizzypop, men också Fox och den lekfulla Patrullbilen!


Slutligen lanserar Cloetta även en ny MüsliBITE, en chokladbar med nyttiga fröer som ett perfekt mellanmål i farten, MüsliBITE Seeds.


Alla produkter finns i butik från och med vecka 38.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar