söndag 25 september 2016

Jag är sjuk...

Jag vill först och främst be om ursäkt för min frånvaro här i bloggen, men det har sina förklaringar...
Jag har känt mig väldigt trött och hängig en längre tid, egentligen ända sedan i våras. Men jag avfärdade det hela med att jag hade mycket inför examen och tänkte att det går väl över. Men det gjorde det inte...
Har hela sommaren gått som i dvala och när jag i mitten av augusti skulle börja mitt nya arbete kände jag mig inte alls redo! Att börja på en ny arbetsplats är jättetufft, med alla nya rutiner och människor. Återigen avfärdade jag min trötthet att det nog berodde på detta. Men när Fanny skadade sitt knä och var tvungen att hoppa på kryckor, gick jag ner på 50 % för att kunna ta emot henne när hon kom från skolan. Inte ens detta hjälpte.
Så i måndags kände jag mig tvungen att uppsöka vårdcentralen för att ta lite prover, det var helt klar något som inte stämde. Där kunde man konstatera att mitt blodvärde låg oroväckande lågt. "Inte konstigt att du känt dig trött!" tyckte läkaren. Jag blev sjukskriven i två veckor och ordinerad att ta järntabletter. Dessutom ska jag på återbesök imorgon för att ta kompletterande prover, de vill gärna ta reda på varför mitt blodvärde är så extremt lågt. Så nu försöker jag bara vila så mycket som möjligt och återhämta mina krafter. Kan knappt gå uppför trappan här hemma utan att flåsa som en flodhäst! Så om jag betett mig konstigt, otrevligt eller verkat frånvarande den senaste tiden, ber jag om ursäkt för detta. Jag har inte mått så bra helt enkelt.
Fortsättning följer...

Trött och grå

7 kommentarer:

 1. Hoppas du snart kan få må bättre. Kryapådigkram!!!

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! Hoppas tabletterna hjälper så du snart är pigg igen.

  SvaraRadera
 3. Men ussh ,krya på dig ❤️
  Kram Camilla
  www.tiobarnsmamman.se

  SvaraRadera
 4. Åh fina du! Som du har kämpat på. Krya på dig och massor av kramar från oss 💕

  SvaraRadera
 5. Men stackarn!! Krya på dig och ta hand om dig! ❤️

  SvaraRadera
 6. Bra att de utreder. Krya på dig ❤

  SvaraRadera
 7. Usch inget vidare! Bra att du fick bli sjukskriven, och få vila ordentligt.
  Krya på dig!

  Kram❤️❤️

  SvaraRadera