söndag 16 december 2012

Hotellövenattning i sin hemstad!

Som ni kanske har märkt tycker jag om att ha saker att se fram emot. Det behöver inte vara något märkvärdigt, men bara vetskapen om att något roligt ska hända längre fram, gör vardagen lite lättare! Nu har ytterligare en sådan sak dykt upp! :-)
Tack vare Carolina, kommer jag och en av mina bästa vänner få tillbringa en natt på Hotell Örgryte i februari! Många passar ju på att bjuda med sig sin partner för att komma bort ett slag, men den här gången valde jag faktiskt att ta med mig en god vän! Tänkte vi kunde göra stan, äta gott, se en biofilm kanske, för att sedan slippa ta oss hem till Donsö på kvällen, utan istället tillbringa natten på Hotell Örgryte! Det ska verkligen bli otroligt roligt!
Tack till Carolina och Hotell Örgryte för den här trevliga möjligheten!


1 kommentar:

  1. Unerbart att se framemot något i februari! :) Och låter vettigt att ibland kanske välja sin vän. :)

    SvaraRadera