torsdag 6 december 2012

Nova, Nova, Nova.......

Igår var det ju onsdag och min lediga dag. Nova hade sovit gott hela natten. Men dagen igår blev allt annat än rolig.... Hade ju tänkt att hon inte skulle sova under dagen, men det fick jag ångra. Hela eftermiddagen var hon trött och grining och det var inte mycket som passade. Från 16:30 - 18:30 var det mest gråt för hela slanten. Och inte har hon sovit speciellt bra inatt heller. Så det var en mycket trött och hängig Nova jag lämnade på dagis imorse. De skulle lägga henne en stund, vi får prova oss fram helt enkelt. Vissa dagar kanske hon behöver sova, andra inte. Synd bara att man inte vet om det behövs i förväg....
Hon hade sovit i ca 45 minuter idag, men vid 18-tiden ikväll var hon helt hysterisk! För andra kvällen i rad! Skrek och grät om vartannat, fullkomligt slut. Suck.... Vart ska detta sluta?
Annars längtar jag mest just nu efter helgen och julfesten på lördag kväll med HHGS. Det är verkligen såååå kul att få vara med när det händer roliga saker med gamla jobbet! Dessutom vet jag i alla fall minst en aktivitet i januari som jag också får vara med på!
Och på söndag vankas fantastiskt julbord på underbara Pensionat Styrsö Skäret med H och två andra vänner! Några timmars barnfrihet med andra ord. ;-)1 kommentar: