lördag 1 december 2012

Kalas, pynt, julmarknad, glögg och kalendrar!

Vilken mysig dag det blev! Fanny bestämde sig helt plötsligt igår kväll att hon ville sova hos sin mormor, så i förmiddags fick jag hämta henne där för att köra henne till ett kalas. Resten av familjen började att adventspynta, stryka juldukar och julgardiner, sätta upp stjärnor och adventsljusstakar etc.
Vid 13:00 hämtade jag Fanny och vi åkte direkt ner till hamnen där det hölls en liten julmarknad. Väldigt litet, men pittoreskt, med lotterier, försäljning och glögg. Fanny är ruskig på att vinna på lotteri, och vann såklart flera vinster: en julkalender med godis, flera ljus, julservetter, lussebullar och en söt ask full med godis. Dessutom lottades det ut ett jultomte-besök på julafton, som jag hoppas att vi vinner! Den vinnaren är inte presenterad än, så jag håller alla tummar för det!
Vi åkte hem, fortsatte pynta en stund, för att sedan åka hela familjen till vänner på Styrsö där det bjöds på glöggafton, med god soppa! Tyvärr har ju H jour denna vecka och naturligtvis ringde de! Så vi fick åka hem efter ca 2 timmar. Eftersom det var såpass långt hemifrån kunde inte jag och barnen stanna, utan vi åkte hem hela familjen. Men Nova var jättetrött och somnade så fort vi kom hem. Fanny ville såklart öppna sina kalendrar, godiskalendern hon vann och Monster High-kalendern jag köpt till henne! I den senare låg ett set med lip-gloss. Behöver jag säga att hon blev överlycklig! :-)


0 kommentarer:

Skicka en kommentar