måndag 10 december 2012

Himlen på jorden......

....... ja, så skulle jag nästan vilja kalla det! Att få uppleva Pensionat Styrsö Skäret, inbäddad i vintersnö, är nästan så nära man kan komma! :-)
Snön yrde runt oss på vägen dit, men Pensionatets välkomnande ljus värmde oss. Vi togs emot framför den sprakande brasan med glögg och pepparkakor, i väntan på att vårt bord skulle bli färdigt. Jag, H och vårt sällskap njöt av värmen och stämningen.
Efter en halvtimme gick vi ner till matsalen och vårt fönsterbord med utsikt över havet. Det var väldigt mörkt ute, men snön och belysningen i träden utanför, lyste upp. På bordet stod ett litet kar, fyllt med is och snaps i småflaskor. Det är detaljerna som gör det! :-)
Själva julbordet var fantastiskt! Här fanns allt du kunde önska dig, med fokus på havets läckerheter, men självklart också alla traditionella rätter, som skinka, hemlagade köttbullar, Jansson, prinskorv mm mm. Men godisskåpet slog det mesta! Wienernougat, chokladöverdragna mandlar, knäck, fudge, you name it, det fanns allt! Till den här underbara desserten satt det bra med en Kaffe Karlsson! ;-)
Otroligt mätta och nöjda, rullade vi nästan därifrån närmare tre timmar senare!
Tusen tack till Ola och all underbar personal för en fantastisk kväll! Och har ni ännu inte förärat detta fina pensionat med ett besök, kan jag varmt rekommendera er att göra det, oavsett årstid!

Mys framför brasan!

Goda drycker!

Havets läckerheter!


Det fantastiska godisskåpet!

1 kommentar:

  1. Vad mysigt det ser ut där!
    Passa på att handla till 70% hos oss rabattkod MEGA, VI LÄGGER NER

    SvaraRadera