söndag 2 december 2012

Dags att sluta sova?

Idag var det stört omöjligt att få Nova att somna på dagen! Jag försökte en timme, sedan gav jag upp. Tänkte att hon får gå så länge det går. Börjar det bli dags att skippa dagsömnen kanske? Jag kommer inte ihåg hur gammal Fanny var när hon slutade, men tror att hon var något äldre i alla fall..... Nova är ju bara 25 månader..... Som tur var kom mina föräldrar hit på lite adventsfika och underhöll henne en stund.
Hon har faktiskt sovit sämre på nätterna den senaste tiden, det är kanske dags att dra ner i alla fall.... Hur gamla var era barn när de slutade sova på dagen?


4 kommentarer:

 1. Ingen lätt fråga att svara på, alla barn är ju olika med olika behov. själv har jag 6 nu vuxna barn :), men får frågan då och då när det dyker upp ett och annat litet barnbarn. Jag tror att du ska lite på din egen instinkt som mor vet du, var, när och hur ditt barn behöver det mesta.
  Njut av dessa gosiga små liv.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Svea slutade sova när hon var 2, Elis slutade när han var 2,5 och Wilmer sover en halvtimme på förskolan fortfarande och är 3,5 år.
  Vilan på förskolan ska försvinna, det tar lite för lång tid att natta honom på kvällarna numera...!

  SvaraRadera
 3. Hej vår dotter slutade sova på dagen runt ca 20 månader. Sonen vid kanske 25 månader! kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Åh Milla sover fortfarande två gånger om dagen. Hon sover två och en halv timma på dagis, ändå somnar hon en timma mellan 17-18. Sen kommer hon inte i säng förrän 22 kanske men tycks få sitt behov av sömn ändå. Mina har varit runtr tre år när de slutat sova på dagen regelbundet.

  SvaraRadera