måndag 25 juli 2011

Solen skiner alltid på kusten?

Åhhh, vilket semesterväder! Nåja, målningen av stolpar och annat som hör till balkongen blev ju i alla fall klart. Nu fortsätter Henrik i alla fall, trots det gråa vädret. Skönt, det är lätt att man går på varandra inomhus och jag vill ju att balkongen ska bli färdig!! Jag menar, det måste ju bli fint väder någon gång så att jag kan sitta där och njuta? Just nu går jag mest här och muttrar, en av ramarna var trasig och jag har ingen lust att ta mig in till stan igen bara för att byta den. Nackdelen med att bo på en ö, man kan inte bara sätta sig i bilen och köra när man har lust! Så, vad ska man göra en dag som denna? Hade egentligen tänkt att ta mig en promenad och ta lite foton på vår vackra ö, men det är ju inget kul när det är så grått och kallt ute.... Får väl surfa runt lite och se om jag kan hitta några snygga balkongmöbler istället.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar