söndag 31 juli 2011

En dag på stranden!

Ja, idag fick det allt bli en dag på stranden! Just där vi var var vi, hör & häpna, helt ensamma! Havet var i princip spegelblankt. Fanny övade på sin simning och Nova skrattade förtjust av att doppa sin lilla rumpa. Sen satt hon så förnöjt på en madrass på stranden och tittade på oss andra. Sådana här dagar är man inte så ledsen över att den där utlandssemestern inte blir av! Vi bor ju i paradiset :-).

4 kommentarer:

 1. Jag föredrar att semestra i Sverige.. å att det är soligt som nu är ju bara ett plus! :-)

  Ps fin blogg du har!:)

  Kram Izabell

  SvaraRadera
 2. Åh, vad roligt att du tycker det! Jag var precis inne på din och kollade :-). Är ju nybörjare på detta, men tycker att det är vansinnigt roligt :-D
  Kramar!
  /Ötjejen

  SvaraRadera
 3. Ser det rätt ut för dig när du kikar in hos mig? Jag har ju själv en bärbar dator så det känns inte som att det vore problemet...

  SvaraRadera
 4. Ja, det ser rätt ut! Jag har visserligen en stationär. Men jag kan kolla laptopen också!

  SvaraRadera