lördag 16 juli 2011

Första inlägget!

Startar härmed officiellt min blogg " Ett liv vid havet"!! Som titeln anger kommer bloggen att handla om allt mellan himmel och jord. Jag bor alltså på Donsö i Göteborgs södra skärgård, med min familj som består av man, två barn och en katt. Hoppas att ni kommer att tycka det jag skriver är intressant och följa mig under resans gång och följa utvecklingen med bloggen!
Idag har det inte hänt så mycket. Som den föräldralediga mamma jag är vet man knappt vilken veckodag det är. Mannen startar sin semester och började med att gå upp med Nova, 9 månader, så att hans fru fick sova. Största tjejen, Fanny 5 år, går mest omkring och suckar över att hon inte vet vad hon ska göra och går oss andra på nerverna! Ikväll blir det förhoppningsvis roligare då vi är bortbjudna till goa vänner på grannön Styrsö! Bilder och info om hur kvällen avlöpte kommer vid ett senare tillfälle. Bästa att börja göra sig i ordning redan nu, man vet aldrig när man blir avbruten, eller hur?

1 kommentar: