lördag 4 juni 2016

Bloggmingel på Scandic Rubinen Roof top bar!

Det ekar verkligen tomt här i bloggen just nu. Är mitt uppe i mitt examensarbete och har inte mycket utrymme för något annat. Men det är inte långt kvar nu och det är bara att kämpa, ända in i kaklet!
I måndags kväll fick jag i alla fall ett välbehövligt break med ett mysigt bloggmingel på Scandic Rubinen. Högt uppe i deras Roof top bar, hade Bloggmingel.se bjudit in influencers och företag för att träffas och nätverka.Foton: Skorell Photography

De företag som fanns på plats var Hunkemöller, MeandI, Jollyroom, Galderma/Akademikliniken och advokaten Alexander Jute från Advokatfirman MarLaw som svarade på frågor om vad som gäller vid angående marknadsföring i bloggar och andra sociala medier.

 

Foton: Skorell Photography


Göteborg bjöd på värme och strålande solsken och det var underbart att sitta där på taket med fina vänner och trevliga företag. Det bjöds på riktigt smarrig plockmat och en och annan svalkande drink i värmen.

Foto: Desirée Larsen


Foto: Skorell Photography


Det fanns även några tävlingar man kunde vara med i och jag hade turen att vinna ett presentkort på 500:- hos Lyko.se! Några trevliga goodiebags fick vi också med oss hem.
Stort tack till Bloggmingel.se för ett mysigt bloggmingel! 
Hoppas ni kommer tillbaka till Göteborg snart igen!

Foto: Skorell Photography


0 kommentarer:

Skicka en kommentar