fredag 17 juni 2016

Är nu färdigutbildad vårdadministratör!

Herregud, jag kan verkligen inte fatta att det är sant! Två års hårt studerande är slut! Examensarbetet är inlämnat och alla tentor är godkända. Jag är färdig!


Jag vaknade upp i morse med en mycket märklig känsla av att jag glömt något... Ett arbete som måste lämnas in, en tenta jag måste plugga inför. Att plötsligt inte ha något som absolut måste göras mot en deadline kändes jättekonstigt. En slags tomhet på något sätt. Det är med blandade känslor jag fyller mitt glas med champagne ikväll. Tur att jag ska få träffa mina fina klasskamrater igen redan på onsdag, då det vankas examenslunch tillsammans med lärarna, så att man får ett riktigt avslut.
Men nu kan jag titulera mig vårdadministratör/medicinsk sekreterare med en kvalificerad yrkeshögskoleexamen i ryggen! I mitten av augusti väntar ett nytt jobb, på TINA-mottagningen i Billdal. Perfekt för mig, nära hemmet.


Men först ska jag få lite välbehövlig sommarledighet med familjen. Vi börjar redan nu i helgen med att åka till Kolmården på ett roligt bloggevent! Ska bli otroligt roligt, har inte varit där sedan 2010, så nu ska även Nova få möjlighet att uppleva denna härliga djurpark. Dessutom åker jag och Fanny på pressresa med VisitDenmark till Danmark veckan efter midsommar.Som grädden på moset fick jag idag ett underbart mail från JV Marketing, att jag blivit utvald till deras galakväll på Skansen Kronan den 3 september! Vilken examenspresent!
Nu ska jag i alla fall bara njuta resten av kvällen och förhoppningsvis kommer jag äntligen att få mer tid att blogga framöver igen!


1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera