onsdag 19 mars 2014

Mamma vet bäst?

Först och främst, tack för alla fina kommentarer angående mitt föregående inlägg, både här i bloggen, på Mekatt´s blogg och på Facebook, tusen tack!
Såg en rolig och intressant diskussion på Nyhetsmorgon i TV4 i morse med "Pappa-panelen", bestående av Martin Melin, Bingo Rimér och Manne Forssberg! Det handlade om kvinnans och mannens roller som föräldrar, har kvinnan alltid rätt när det gäller barnen, varför får pappan ofta uppskattande blickar för att han inte glömde blöjan när han tog med sig barnen ut, eller är pappan mer "laid back" som förälder?
Skrattade högt flera gånger, måste erkänna att jag kände igen mig i en hel del som diskuterades! Annars är vi väldigt jämlika i vår familj, vi tar barnen minst lika mycket! Vet inte, men det kan ju kanske delvis relateras till mitt tidigare inlägg....
Hur ser det ut hemma hos er? Brukar mamma veta bäst?2 kommentarer:

  1. Fniss.
    Jag tycker att min man är alldeles för relaxad :) men så är jag rätt nervös av mig när det gäller barnen så vi kompletteras nog av varann :)

    SvaraRadera
  2. Ganska skön kommentar det där om att papporna för att kunna vara så där "laid back"/avslappnade i sitt föräldraskap så är krävs det att det finns en support aka "den överdrivet neurotiska mamman"...

    SvaraRadera