fredag 7 mars 2014

Lunginflammation is in da house!

Det har ju varit lite glest mellan inläggen den här veckan, men det beror på att jag är ganska sjuk. Har fått lunginflammation närmare bestämt! Men nu har jag varit hos läkare och fått hostmedicin och antibiotika, så förhoppningsvis är jag snart på benen igen!
Som tur är har jag mycket att se fram emot! Om två veckor ska jag på inte mindre än tre event! Så roligt att det äntligen händer lite här i Göteborg! Mer om detta när det närmar sig!
Snart är det ju också dags för Baby & Barn-mässan. Den 28-30 mars intar massor av utställare Svenska Mässan för tre dagar av skojigheter!
I början av maj är också en weekendresa till Stockholm inbokad. Då blir det bl a ett besök på Cirkus för att se föreställningen SPÖK!
Men just nu ligger alltså största fokuset på att bli frisk!


2 kommentarer: