måndag 10 mars 2014

Entreprenörsdrömmar?

Under de senaste åren har jag omringats av entreprenörer av olika slag, både inom arbetslivet och privat. När jag arbetade på Handelshögskolan såg jag en ungdomlig drivkraft som var enorm! Viljan att skapa något eget, följa sina drömmar och att våga starta eget var väldigt påtaglig.
Inom bloggvärlden kryllar det av entreprenörer som startar eget, har massor av bra idéer och kombinerar familjeliv med eget företagande. Flera är riktigt goda vänner till mig, som t ex Desirée som driver Svinsöt, och nu senast Ann-Sofie som har inte mindre än två nystartade företag, Sojka Design och Sojka & Walles Event!
En av mina grannar förverkligade sina drömmar och startade Garden Glory, som idag är ett internationellt växande företag!
Jag har själv idéer till något eget, dock har tidpunkten ännu inte riktigt stämt, men förhoppningen är att jag ska kunna genomföra mina drömmar längre fram!
Men om man vill utveckla sitt företag då? Om man växa och bli större, hur gör man då?
Då kan man ta hjälp av Founders Alliance som är ett stort nätverk för Sveriges ledande entreprenörer. Här kan man få professionell hjälp och ett ovärderligt kontaktnät. Träffar anordnas på flera orter runtom i Sverige och bland medlemmarna idag syns bl a Per Holknekt - Odd Molly, Gun Nowak - FACE Stockholm, Robert af Jochnick - Oriflame och flera andra framstående entreprenörer. Tänk att få vara bland dem en dag?! ;-)

0 kommentarer:

Skicka en kommentar