söndag 23 mars 2014

Bloggbrunch inför Baby & Barn-mässan!

Igår var jag och mannen i stan heeeela dagen! Mina föräldrar tog hand om barnen så att vi kunde åka in och handla nödvändigheter till renoveringen, t ex badrums- och tvättstuge-inredning. Och det blev en riktigt effektiv dag! Vi fick tag i nästan allt vi skulle ha, i alla fall det som var viktigast, badkar, tvättställ mm till badrummet och skåp, bänkskivor och ho mm till tvättstugan.
Men äta måste man ju också! Och eftersom jag var inbjuden till bloggbrunch inför Baby & Barn-mässan passade jag på att gå dit, medan H gjorde några andra ärenden.


Ett fyrtiotal bloggare var inbjudna till Valentin & Byhr´s lokaler för att ta del av några utställare, lite god mat och föredrag. Fina Frida Ramstedt, som driver en av Sveriges största inredningsbloggar Trendenser, var konferencier och började med att ge oss tips på hur man kan bli en framgångsrik bloggare.


Sedan åt vi lite, supergott tillagat av chefskocken Krister Dahl från Gothia Towers, och minglade runt tillsammans med representanter från bl a Polarn o Pyret, Spojl, Made to Play m fl.


Avslutningsvis berättade Frida lite om vårens inredningstrender och chefdesignern från Boråstapeter, Hanna Wendelbo, gav oss tips på vad man kan tänka på när man ska inreda barnens rum beroende på deras ålder.


Sedan var jag tvungen att återförenas med mannen och med mig fick jag en otroligt fin goodiebag! Bilder på innehållet kommer i ett senare inlägg!


Tusen tack till Baby & Barn och Valentin & Byhr för ett supertrevligt event!
Ser nu om möjligt ännu mer fram emot mässan nästa helg!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar