fredag 14 februari 2014

Schyssta bananer!

I vårt moderna samhälle tar sociala medier och bloggar allt större plats. Vi påverkas dagligen av vad som skrivs och sägs och har ett ökat behov av att "ha koll" på omvärlden och vad som händer runt omkring oss. Vi blottar oss mer och mer, utan att ibland tänka på konsekvenserna.
Mitt i allt detta är det viktigt att hålla en respektfull ton! Vi är alla olika, med olika åsikter! Även om vi inte tycker likadant, måste vi inte ge uttryck för det på ett otrevligt sätt, i t ex bloggar eller på Facebook!
Nu har Loppi dragit igång en kampanj, Schyssta bananer, som jag gladeligen ansluter mig till! Det innebär bl a att jag:

* Tar avstånd från nedlåtande, diskriminerande och elaka bloggkommentarer
* Främjar ett bloggklimat där alla stöttar, peppar och värnar om varandra 

Bloggvärlden har blivit alltmer kall och ogästvänlig. Kommentarer som sårar tillhör vardagen för många bloggare. Jag har lyckligtvis klarat mig från detta och är innerligt tacksam för det. Alla har rätt att ha en åsikt och att lämna en kommentar är alltid uppskattat, från alla bloggare, men tänk på hur du uttrycker dig!
Min blogg har helt klart berikat mitt liv och jag har träffat så många underbara människor jag aldrig annars skulle mött, varav vissa blivit riktigt nära vänner!

Så låt oss göra bloggvärlden lite snällare! 
Var en schysst banan helt enkelt!


0 kommentarer:

Skicka en kommentar