söndag 16 februari 2014

Melodifestivalen live och Frost på bio, vilken helg!

Jag skrev i ett tidigare inlägg "vad gör man inte för sina barn?". Trots hosta from hell, dunderförkylning och grovt sandpapper i halsen, åkte jag och Fanny till stan igår. Vi hade biljetter till Melodifestivalen deltävling tre, för första gången skulle vi se livesändningen och inte genrepet. Hade inte hjärta att säga nej, utan jag bet ihop och försäkrade mig själv att jag skulle ge Fanny en underbar helgupplevelse! Vi skulle sova i min brors lägenhet på natten, och på idag skulle vi se Disney´s Frost på bio innan vi åkte hem.
Vi åkte direkt till lägenheten för att lämna av våra väskor och för att göra oss i ordning inför kvällen. Fanny fick en Remington Multi-styler i julklapp och jag lockade hennes hår. Hon såg ut som en prinsessa!


Stämningen var på topp i Scandinavium och det var en häftig känsla att få vara med om all spänning live på plats! Fanny tyckte om alla låtar utom nr. 1, men favoriten var Oscar Zia som hon givetvis även fick rösta på! Han gick, inte helt oväntat, direkt till final, tillsammans med okända tjejen Ace Wilder. Till andra chansen gick State of Drama och hårdrockarna Outtrigger.Det var en trött mamma och dotter som satte sig på spårvagnen tillbaka till lägenheten efteråt. Då var jag väldigt tacksam över beslutet att stanna i stan. Jag mådde minst sagt dåligt med en konstant rinnande näsa och dunkande huvud. Fanny hann knappt lägga huvudet på kudden förrän hon somnade! Jag preparerade inför natten med nässpray, Ipren och Cocillana, men sov ändå inget vidare.
Fanny sov som en stock hela natten och vaknade vid 08:30-tiden. Vi gick upp och åt frukost i lugn och ro. Hade lovat Fanny att vi skulle se Frost idag innan vi åkte hem, och trots att jag egentligen bara kände för att åka hem och lägga mig, tog vi oss ner till Bergakungen och föreställningen som började 10:45. Filmen var verkligen underbar, det tyckte både Fanny och jag, så det var tur att vi såg den!


Vi avslutade vår härliga mor/dotter-helg med ett restaurangbesök hos Jensen´s Bøfhus.

Tack finaste, underbaraste Fanny för en fantastisk helg, trots lite sjukdomsbesvär! 
Jag älskar dig!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar