onsdag 5 februari 2014

I sommar går flyttlasset!

Ja, jag vet att jag hållit er på halster rätt så länge, men nu är det officiellt! Till sommaren lämnar familjen ölivet och Donsö och flyttar till Onsala på fastlandet! Vi har köpt ett jättefint 1½-plans-hus på 157 kvm i ett område som heter Presse, mellan Kungsbacka och Onsala.
Fannys skola ligger ca 50 meter från huset och det finns inte mindre än tre förskolor att välja bland inom gångavstånd för Nova!
Mitt nya jobb ligger ca 5 minuters bilfärd bort och bussen in till Kungsbacka går alldeles utanför skolan och är anpassad till pendeln in till Göteborg!
Fanny ska börja rida och har redan börjat fundera på hur hon ska inreda sitt nya rum! Huset har en underbar trädgård och ett isolerat garage. Tänk att få sätta sig i en varm bil på morgonen, utan att behöva stå i hamnen och vänta på båten när det regnar och stormar på tvären! Längtar!!
I vårt hus på Donsö håller vi som bäst på att renovera källaren. En helt nygjord tvättstuga, badrum och gästrum kan nästa ägare se fram emot! :-) Just nu har vi bilat upp golvet i badrummet, men klinker är lagd i tvättstuga och gästrum. Bilder kommer i bloggen när allt är färdigt!

Vårt nya hus!

Bilderna är lånade från Husmäklaren!

9 kommentarer:

 1. Grattis! Vad mycket roligt som händer framöver. Kan tänka mig att det är lite enklare att bo på fastlandet.

  Kram

  SvaraRadera
 2. oj vilken mysig nyhet =) så spännande o vilket fint hus ni ska bo i =)

  så glad för eran skull <3

  SvaraRadera
 3. Vad roligt vännen!! Det kommer bli toppen! :) Stort grattis!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hur kan du glömma att skriva att jag bor 50m bort bara!!! ;)

  SvaraRadera
 5. Grattis till husköpet, ser verkligen fint och trivsamt ut :)

  SvaraRadera
 6. Det blir säkert bra, men blev förvånad, efter att ha läst din blogg trodde jag att du trivdes på ön. Det är mycket positivt med din blogg, men undrar ibland om du någonsin tänker på hållbarhet. Tänker du åka bil till jobbet när det blir så kort väg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tråkigt att du väljer att vara anonym. Men som svar på dina frågor kan jag säga att tanken är att cykla eller åka moped till jobbet, med bilen som komplement, eftersom jag behöver den i jobbet ibland! Dessutom är det ju så att man inte alltid skriver allt privat i bloggen. Ibland är det dags att gå vidare. Hoppas att du är nöjd med de svaren!
   /Sandra

   Radera