söndag 11 juni 2017

Ombord på Stena Spirit!

Oj, vilken fantastisk resa till Polen vi haft! Har massor att berätta och allt kommer i blogginlägg och vloggar under de närmaste dagarna. På Instagram finns också bilder och klipp från resan.
Äventyret började i torsdags då vi efter en ca 4 timmars bilresa till Karlskrona åkte ombord på Stena Spirit som skulle ta oss till Gdynia. Resan var ett samarbete med Stena Line där huvudsyftet var att presentera en ny attraktion, Aqua Park Reda, på destination Polen.
Båten avgick 21:00 och när vi anlände till terminalen strålade vi samman med härliga familjen Engqvist som vi skulle resa tillsammans med. Ombord skulle vi övernatta i en 4-bäddshytt i premium class.

Fanny och Sebbe Instagrammar om resan ombord!

Efter att ha ställt in vår väskor gick vi direkt till restaurang Taste där en härlig middagsbuffé väntade. Barnen var riktigt hungriga efter den långa bilresan och åt med god aptit. Dessertbuffén gick inte heller av för hackor, kolla in när Fanny och Sebbe recenserar den i vloggen nedan!


Hela familjen var väldigt trötta och ganska snart efter vi ätit klart bäddade vi ner oss i våra sängar för en god natts sömn ombord.Kolla in vloggen från utresan och prenumerera gärna på vår nystartade Youtube-kanal, Familjen Skoog!
0 kommentarer:

Skicka en kommentar