tisdag 13 juni 2017

Hotel Molo och Sopot!

Vi lämnade Aqua Park Reda vid 13-tiden och styrde bilen mot Sopot, mitt emellan Gdynia och Gdansk. Där checkade vi in på underbara Hotel Molo där vi skulle tillbringa natten. Hotellet är endast ca 1 år gammalt och väldigt fint! Rummet var väldigt stort och sängarna mycket sköna.


Hotellet ligger centralt längst upp på Sopots paradgata Monte Cassino, med närhet till restauranger, butiker, nattklubbar och den fantastiska stranden med Molo-piren som är Europas längsta träpir, ca 500 meter lång. Lobbyn, rummen och de andra utrymmena är stilrent inredda med enkel och snygg design. Många hotell i Sopot har spa-avdelning och pool. Hotel Molo har ett Beauty Center där man kan beställa sköna behandlingar, tyvärr fanns det inte tid att prova på detta denna gången. Såg dock att man använde lyxiga och naturliga produkter i sina behandlingar från svenska M Picaut!

Foto: Hotel Molo

Det var helt otroligt vackert väder, varmt och skönt, och tillsammans med familjen Enqvist, tog vi en promenad på Monte Cassino. Gatan mynnar ut på ett stort torg där barnen åt glass och vi tog en kaffe medan vi njöt av myllret och atmosfären. Därefter fortsatte vi vår promenad ner till stranden. Barnen tog av sig skorna och vandrade njutningsfullt på den mjuka sanden ner till vattnet!
Väl tillbaka på hotellet fick vi hjälp av den otroligt vänliga personalen att beställa bord på den italienska restaurangen La Vita, där vi åt vår middag på kvällen. Det tog ganska lång tid innan vi fick in vår mat, men detta är tydligen inget ovanligt i Polen. Men maten var väl värd att vänta på, otroligt gott!Kvällen var ljummen när vi strosade tillbaka mot hotellet. Ingen av oss ville egentligen gå in och lägga sig, så vi gjorde ytterligare ett litet stopp på Monte Cassino där vi tog en avslutande kaffe och glass. Vi var dock väldigt trötta och det var riktigt skönt att krypa ner i de ljuvliga sängarna på Hotel Molo för en god natts sömn.Glöm inte att kolla in vloggen från Sopot på Youtube, klicka här!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar