måndag 12 juni 2017

Badlandet Aqua Park Reda i Polen!

Vi vaknade till en härlig morgon i Gdynia. Efter en god natts sömn och en stadig frukost var vi redo för vår första attraktion i Polen, Aqua Park Reda! Detta badland ligger ca 25 minuters bilresa från terminalen i Gdynias hamn och är endast ett år gammalt.


Allt är snyggt, rent och fräscht och jag tycker att omklädningen var väldigt smart med bås där du kan stänga om dig när du klär om. Sedan var själva skåpen där man förvarar sina värdesaker stora så att man har mycket plats. Många badvakter överallt som håller koll och flera bra uppdelade områden både för stora och små.


Vattenrutschkanan Shark Slide är den stora attraktionen på Aqua Park Reda där rutschkanan går rakt igenom en vattentank med hajar! Fanny tyckte den var jättehäftig, men Nova vågade inte åka denna. Annars var Family Slide en annan av Fannys favoriter, medan Nova tyckte bäst om den lugna färden i River Expedition där man glider runt med strömmen på stora badringar och Castle Pool där hon kunde öva på sina nyvunna simfärdigheter! Det var varmt och skönt i vattnet och även riktigt skön temperatur i luften.Inne i själva badlandet fanns ett område med finkornig sand och indiantält, Green Village. Här kan man, som enda platsen i sitt slag i Polen, tillbringa natten och hoppa rakt i plurret i gryningen! Verkar jättespännande och det står definitivt på familjen Skoogs bucketlist!


Enda lilla nackdelen som jag kunde se var att jag saknade genvägar på vissa ställen. Ibland var det lite omständligt att ta sig mellan olika områden. Men totalt sett en fantastisk upplevelse, barnen älskade det och hela familjen kan varmt rekommendera ett besök på Aqua Parrk Reda! Vi kommer i alla fall komma tillbaka!


Missa inte att kolla in vloggen från vårt besök på Aqua Park Reda! Klicka här!


2 kommentarer:

  1. Vilken härlig resa ni verkar ha haft :) dit skulle jag verkligen vilja åka! kram

    SvaraRadera
  2. Jag och familjen funderar på att åka till Polen och har precis tittar igenom alla era vloggar därifrån och blev helt sålda när vi såg den här! Wooow! Alltså vad coolt att åka ruschbana genom hajtanken!! 😱😂

    SvaraRadera