onsdag 2 november 2016

Julig pressträff hos Stena Line!

I morse var jag iväg på en riktigt mysig pressträff hos Stena Line! Vi har knappt tagit farväl av Halloween och höstlovet pågår fortfarande, men på Stena Line förbereds det för fullt för julen! Traditionsenligt byter de nu namn till "Santa Line"!
På Danmarksterminalen idag möttes man av glögg och pepparkakor, ett liveband som spelade julmusik och minsann kom inte också renen Frost på besök tillsammans med Stenas egna jultomte, kapten Kenneth! Han kom för att dela ut julklappar till alla barns förtjusning!


Vi bloggare bjöds på fantastisk brunch med traditionsenlig julmat, allt finns såklart till buds på färjorna från och med nu fram till jul. Under tiden vi åt berättade Stena Lines presschef Jesper Waltersson om vad som händer ombord på Santa Line och att bokningarna ökat i jämförelse med förra året med 9 % på linjen Göteborg-Fredrikshamn och hela 12 % på linjen Göteborg-Kiel. Som passagerare kombinerar man god mat och shopping ombord, med julmarknader iland.


Vi fick också veta att Santa Line utsett Årets två julklappar ombord genom att analysera försäljningen. I år är det parfym, en signaturdoft för vuxna och Trolls för de yngre. Vi fick dessa fina produkter med oss hem!Förutom att Santa Lines terminaler och båtar kommer vara härligt juldekorerade, lanseras även den  11 november en ny app, GamingLine! Här hittar man massor av skoj som klassiska arkadspel i nya format och en julkalander, missa inte att ladda ner den!


Stort tack till Santa Line för en trevlig och informativ morgon! Ser fram emot att åka med er och uppleva julstämningen ombord.


1 kommentar:

  1. Himla kul att ses igår! Underbart är kort säger de ju 😄 Snart igen hoppas jag! Kram <3

    SvaraRadera