torsdag 22 januari 2015

Fanny 9 år, kalas och bloggevent!

I lördags fyllde Fanny 9 år. Födelsedagen blev inte riktigt som vi hade planerat eftersom Nova vaknade med feber, men barnens mormor och morfar kom i alla fall en stund för att gratulera. Nova har sedan varit hemma hela denna veckan med feber, hosta och en jättejobbig förkylning. Jag har inte heller känt mig helt 100, men kämpat på i skolan ändå.


Igår hade jag tenta igen, i morfologi. Tror att det gick ok. Idag hade jag en dag utan schemalagda lektioner, men kände att jag verkligen behövde plugga anatomi. Tur att jag har en toppenpappa som kom hem till oss och var med Nova några timmar så att jag fick plugga! Du är bäst pappa!!! Nova mår mycket bättre nu och har ingen feber längre, men hostar och är väldigt förkyld fortfarande. Men tills lördag är hon säkert så pass bra att Fanny kan ha sitt filmkalas! Det ska bli kul!
På måndag ska jag äntligen iväg på ett bloggevent igen! Härliga tjejerna Pernilla och Rebecka anordnar ett grymt event på Mandorla Spa, ska verkligen bli jätteroligt! 

0 kommentarer:

Skicka en kommentar