tisdag 27 januari 2015

Beauty Time Event - del 1!

Igår kväll var det äntligen dags för årets första bloggevent! De härliga tjejerna Pernilla och Rebecka hade fixat en jättetrevlig tillställning hos Mandorla Stil & Spa på Nordhemsgatan i Göteborg!
Jag gick i skolan hela dagen och åkte direkt till eventet, tillsammans med Sofia, som faktiskt hade BF igår! Vi skojade om att hon kanske skulle få åka till Östra sjukhuset istället.
Vi var lite tidiga, men det ösregnade ute, så vi fick komma in. Det hela började med att vi fick smaka på olika juicer från Naked Juice Bar samtidigt som Pernilla och Rebecka hälsade oss välkomna. Fantastiskt god juice!

Foto av sunesfoton.se

Foto av sunesfoton.se


Det fanns fler fina utställare och sponsorer på plats. Först ut att presentera sig var Emelie Walles från Walles PR & Event. Hon är en driven kvinna med många järn i elden som åker land och rike runt för att anordna olika mässor och event. Alla bloggande gäster på plats fick en VIP-plats till årets mässor anordnade av Walles PR & Event, tre stycken i år! Så det blir till att åka till Malmö!


Därefter fick vi lyssna till Stephanie från företaget Cloud b. Cloud b gör produkter som hjälper ditt barn att sova, t ex underbara nattlampor och speldosor. Produkterna är utformade som olika gosedjur, med lugnande ljud och ljus, och är fantastiskt fina! Nova har en sköldpaddslampa från dem sedan tidigare och hon älskar den! Det är en ritual varje kväll när hon ska sova vilken färg som ska lysa, sedan sprider sig en stjärnhimmel över hela rummet. Just den sköldpaddan har inget ljud, men i de senare versionerna finns det även på den.


Foto av sunesfoton.se

När jag kom hem upptäckte jag att en av goodiebagsen var uteslutande från Cloud b med bl a en underbar nattlampa i form av en groda! Den ger ifrån sig ett behagligt grönt sken så att det känns som om man är under vattnet och har lugnande ljud som av hav eller musik. Nova blev helt överlycklig och frågan är vem som är mest förtjust, hon eller jag! :-)

Tusen tack Cloud b för den jättefina goodiebagen!

Mer om eventet kommer imorgon! Nu ska jag kurera mig!
1 kommentar:

  1. Vad fin du är vännen! :)

    Vad roligt det lät! Ser fram emot att du kommer till Malmö! Kanske hinner vi ses! <3 Kram

    SvaraRadera