onsdag 28 januari 2015

Beauty Time Event - del 2!

Även grundaren av företaget Sleep Carrier, Niklas, fanns på plats i måndags kväll för att berätta om sin produkt, en multifunktionell och ergonomisk bärsele. Den hade vi behövt när Fanny var liten kan jag säga, vi gick jämt omkring med henne i famnen och så fort vi lade ner henne vaknade hon! Synd att den inte fanns då.....

Foto av sunesfoton.se

Fotograf under kvällen var Sune Chee från Sunesfoton.se. Jag hade turen att vinna ett presentkort på 850:- hos Sunesfoton senare vid vinstutdelningen! Åh, vad roligt det ska bli att få ta lite fina bilder!


Under kvällen bjöds det även på tilltugg från Baka Stenugnsbageri i form av ekologiskt bröd med brie och druvor och av Naked Juice Bar fick vi även pröva en järnrik shot innehållandes bl a bladspenat, ingefära och citron.


Foto av sunesfoton.se

Foto av sunesfoton.se

Mandorla Stil & Spa, där eventet hölls igår, var jättemysigt. Här kan man få flera olika behandlingar och vi fick alla pröva på Jade massage! Så här skriver Mandorla själv om behandlingen:

"Den unika kombinationen av infravärme, akupressur och kiropraktik ger en både tuff och avslappnande massage, men framförallt välgörande för både kropp och sinne. Behandlingen består av ett intelligent program som under 45 minuter skapar 70 grader varm våg av lava stenar som tar dig djupare och djupare in i en varm avslappning. Fokus ligger på din rygg då det stretchar och böjer ryggen för att återställa samspelet mellan leder, muskler och nervsystem samtidigt som energiflödet i din kropp återställs."

Det var en lite speciell känsla och det tog ett tag innan man kunde slappna av. Nu låg vi bara 15 minuter var, men jag skulle mycket väl kunna tänka mig att göra behandlingen fullt ut någon gång. Jag fick min behandling samtidigt som finaste Emma.Kvällen avslutades med en vinstutdelning som hette duga! Jag vann 2 vinster! Som jag redan nämnt, ett presentkort på fotografering hos Sunesfoton, och ett kit med tvålar och kräm från FriskMe.se.Sedan gick vi hem med inte mindre än SJU goodiebags, helt galet! Tur att jag hade bilen! Imorgon får ni se innehållet!Ett jättestort tack till alla sponsorer och ett ännu större tack till Pernilla och Rebecka som anordnade eventet, ni är grymma!

1 kommentar:

  1. Det var kul att mysigt att ligga och prata med dig samtidigt som vi provade den där jade-massagen :-) Ska bli superkul att ses på lördag igen!! :-)

    SvaraRadera