måndag 9 januari 2017

Vad händer 2017?

Vad stolt jag är över Fanny, hela 674:- samlade hon in till WWF dagen före jul! Tyvärr blev hon sedan magsjuk på julafton, men hängde med ganska bra ändå. Nyår firades tillsammans med goda vänner, precis som det ska vara.
Nu har det gått lite mer än en vecka in på det nya året. Hur tycker ni att det känns? Har ni massor av spännande planer för 2017? För min del känns det som om det i alla fall inte kan bli sämre än 2016.
Så vad kommer att hända i år? Bl a Melodifestivalen, Gothenburg Horse Show, besök hos finaste Terese Engqvist med familj i Skåne, födelsedagsfester, solsemester till Grekland och jag ska fylla 40 och ha en egen stor fest! Dessutom är varje helg i januari och februari redan uppbokade (vad hände där?)
Nu kommande helg bär det iväg med Stena Line till Fredrikshamn i Danmark och badhotellet The Reef! Vi har varit där en gång tidigare, när Fanny var 4½ och jag var gravid med Nova. Ska bli underbart att komma bort lite.
Ytterligare händelser i januari är att Fanny fyller 11 år (!). Hon har bestämt att hon vill ha ett sleepover-party för fyra vänner. Det blir nog mysigt med tacos, film och tissel och tassel långt in på småtimmarna.
2 kommentarer:

  1. Härligt är ni har framför er. Vi längtar tills ni kommer och hälsar på oss.
    En stor eloge till Fanny också som vurmar så mycket för djuren och fixade egen insamling. Häftigt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilket härligt år med mycket kul inplanerat. Det blir horseshow för mig och töserna ochså, de fick varsin biljett i julklapp och längtar jättemycket.

    SvaraRadera