fredag 23 december 2016

Fanny har startat en insamling!

Att Fanny alltid älskat djur och vill bli djurvårdare har jag vetat sedan hon föddes. Och igår var det en mycket beslutsam tjej som satt hela kvällen med detta plakat.


Det som händer med våra djur och vår natur engagerar henne starkt och att det kommer nya rapporter hela tiden om nya djur som är utrotningshotade gör henne förtvivlad. Idag följde hon med när vi handlade och ställde sig utanför ICA Maxi i Kungsbacka, fast besluten att göra skillnad.
"Om inte jag gör det, vem ska då göra det?", sa hon. "Man kan inte vänta på att någon annan ska göra något".


Älskade underbara barn! Du är så fantastisk! Tänk om alla tänkte som du! Du gör mig otroligt stolt varje dag och jag är så tacksam att jag får vara din mamma!

Vill du bidra till Fannys insamling? 

Skicka ett mail till sandra77skoog@gmail.se för mer info!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar