måndag 28 mars 2016

Påsktårta, spaljé och att se ljuset i tunneln!

Hoppas ni haft en underbar påsk! Det har vi haft med god mat, äggjakt och grillpremiär. Festade också på en otroligt god påsktårta, gjord av Sanna på Sannas Tårtor. Kan varmt rekommendera henne om ni ska beställa tårta till bröllop, dop eller andra tillfällen. Fantastiskt vackra och otroligt goda!


På långfredagen var vi bl.a. på IKEA och köpte en spaljé till Fanny. Vi hängde den ovanför hennes skrivbord, så nu har hon någonstans att hänga sina fina hästrosetter! Fler lär det bli kan jag tro.


Har verkligen kopplat av under påsken och det har varit så härligt! Sista salstentan är gjord, en sista psykologiuppgift har lämnats in och nu imorgon väntar första dagen på min sista praktikperiod! Den här sista LIA:n är på åtta veckor och jag kommer få möjlighet att vara på all de tre stora sjukhusen i Göteborg. De två första veckorna ska jag vara hos radiologen på Östra sjukhuset, därefter väntar en vecka hos mammografin på Sahlgrenska och de sista fem veckorna tillbringar jag hos radiologen på Mölndals sjukhus. Känns jätteroligt!
Efter praktiken ska examensarbetet göras klart och lagom till midsommar är jag färdigutbildad vårdadministratör. Två år har jag tillbringat i skolbänken och har helt otroligt nog inte missat en enda tenta! Är faktiskt stolt över mig själv.


3 kommentarer:

 1. Låter osm en skön Påskhelg om du frågar mig, tårtan ser hur smarrig ut som helst!
  Gött jobbat med skolan!Skönt att se slutet av utbildningen nu och skönt att du fixat alla tentorna!
  En nära vän till mig läser precis den utbildningen som du, gissar att du ochså läser i Göteborg? Ni kanske rentav går i samma klass? Hon är ochså färdighutbildad till sommaren.
  Bra tips med spaljén, en sån får vi nog fixa till Alida så att hon kan hänga sina prisrosetter i den, är nämligen ochså mamma till en hästtjej :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fint kort Sandra! Du kommer bli en optimal Vårdadministratör💪.
  Ha en härlig förstadag imorgon!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk tårta 😀 Och så härligt att du kunnat koppla av och att du inte har så långt kvar av utbildningen. Kram

  SvaraRadera