söndag 3 april 2016

Tävling! Vinn barnbokspaket från Idus Förlag!

Första veckan av åtta på den sista praktiken avklarad! Även nästa vecka ska jag få vara hos Radiologen på Östra sjukhuset i Göteborg. Har denna veckan, utöver dokumentation, även fått vara med vid olika undersökningar som ultraljud, vanlig slätröntgen, datortomografi, även kallad DT eller CT, och magnetröntgen MR. Fruktansvärt intressant! Ser mycket fram emot vad nästa vecka har att erbjuda.

Tävlingen är avslutad!

Men nu något helt annat! Härom dagen fick jag hem ett fint barnbokspaket från Idus Förlag. Vad passar då bättre än en tävling där en av er vinner ett paket med två nysläppta böcker från just Idus Förlag? Båda böckerna är kapitelböcker och passar barn 6-9 år.

Flax & Rekordfarfar


Inte nog med att Rekordfarfar nästan har världens längsta öronhår och har gjort det som kan vara historiens enda tuggummiboll. Nu ska han och Flax sätta ett rekord som ingen tidigare klarat av.
Ett megarekord lika tokigt som det är farligt. Det kräver noggrann planering. Stort mod. Full galenskap. Ingenting får stå i vägen. Inte ens eldslågor eller en tjuv.
Flax är alltid redo att följa med Rekordfarfar på äventyr. Är du?


Sassa brassa Mandel-Kakan


Kakan är snart nio år. Hon älskar handbollsträningar och att ha fredagsmys med pizza.
Men hon älskar inte att spela match. För då sitter en massa mammor, pappor och syskon på läktaren och tittar. Nervöst!
Om bara Kakans bästis också hade varit med i laget, då hade det känts mycket bättre. Men hur ska det gå till? Helin gillar ju inte ens bollar, hon älskar dans.


För att vara med och tävla ska man:

Motivera i en kommentar nedan varför just du ska vinna det fina bokpaketet!

Valfritt ( lite fjäsk skadar ju aldrig.... ;-) ):
* Gilla Idus Förlag och Ett liv vid havet på Facebook
* Dela tävlingen på Facebook
* Följ @idusforlag och @otjejen på Instagram

Glöm inte att ange namn och epostadress så att jag kan kontakta dig om du vinner!

Tävlingen avslutas den 10 april!
Lycka till!

7 kommentarer:

 1. Jag är gärna med och tävlar. Mina pojkar älskar när vi läser böcker för dem och vi har introducerat kapitelböcker för dem för ett tag sedan. Perfekt som kvällslektyr, men ofta orkar vi inte vänta och läser ett par extra kapitel på dagarna!

  Gillar och delar på fb (båda sidorna).

  Mvh
  Maria

  Mirre2@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag vill vara med och tävla! Skriver själv och älskar att läsa allt som kan ge nya tankar och inspiration! annanordin@outlook.com är min mejladress.

  SvaraRadera
 3. Åh min bokmal skulle bli glad om han fick nya böcker. Både att få läsa och få läst för. Min 6 åring har knäckt läskoden och nu är det bästa som finns att få läsa böckerna själv för mig. Jag vill så gärna ge honom ny input så att han fortsätter tycka det är kul.

  Följer båda på instagram som jessolofsson

  jessolofsson@yahoo.se

  SvaraRadera
 4. Mina döttrar älskar böcker. Vore trevligt med lite nytt i bokhyllan.

  sunnydrop@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Gubbvännen, barnens farfar ligger just nu på sjukhus efter ett fall som kunde ha slutat mycket värre. Nu har han på tre veckor inte kunnat läsa godnattsaga eller be aftonbön med dem, men det kommer ... Han har också världens längsta öronhår!

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Perfekt till en litenstor bokslukare här hemma! Kul med lite nytt och alltid spännande med egna, nya böcker. En överraskning till sonen, som uppmuntran och pepp i läsningen.

  Gillar x 2 på FB som Kristiina Söderström.
  Följer x 2 på Instagram som Sodercrowcastle.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

  SvaraRadera
 7. Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna detta bokpaket till dottern. Det vore perfekt med lite nya böcker anpassade till hennes ålder nu när hon knäckt läskoden och börjat läsa på riktigt på egen hand.

  Gillar bägge sidorna på FB (Sanna Kaakinen).

  Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Följer både din och deras sida på Instagram (Mammasvardag).

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera