torsdag 11 juni 2015

Tre vinnare av Big Hero 6 och skolavslutning

Ledsen för sent besked, har galet mycket omkring mig, men här kommer i alla fall 3 vinnare av varsin dvd av Disney´s Big Hero 6
Tack till alla som varit med och tävlat och ett extra stort tack till Disney för vinsten!

Vinnarna är:

Mikaela Appelkvist

Sara Källström

Sophie Nilsson

©Disney

Stort Grattis!

Hoppas att ni alla haft en underbar dag, det har vi haft! Fanny hade skolavslutning, första gången i Onsala, hon gick ur 2:an! Herregud, vad tiden gå fort! Alla elever i klassen fick varsin smultronplanta att plantera från sina fantastiska lärare!Provade en håruppsättning på henne, har bara gjort det en gång tidigare och jag tyckte väl inte att den blev så bra, men Fanny var jättenöjd och kände sig sig så fin! Nu har jag bara 1 vecka kvar på min praktik, sedan ska jag också gå på ett välbehövligt sommarlov!1 kommentar: