måndag 18 november 2013

En tripp till Ullared kanske?

Det går väl sådär just nu..... Efter att ha varit sjuk själv i mitten och slutet av förra veckan, var det dags för vab idag. Överhuvudtaget känner jag mig rätt så överkörd för tillfället. Trött. Och det märks ju inte minst här i bloggen. Inte ens vetskapen om att det faktiskt inte är långt kvar till jul piggar upp mig. Annars är det den högtid jag tycker allra bäst om.
Kanske en tripp till Ullared skulle göra allt lite lättare? Det är mer än 1½ år sedan jag var där senast!

3 kommentarer:

 1. Då är det väl hög tid nu då ;-) Perfekt att åka om ett par veckor då det lugnat sig lite.

  Ha det gott!

  Kram Nina

  SvaraRadera
 2. Visst behöver du komma till Gekås...jag också ;)
  Hoppas energin kommer åter snart.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tänk jag måste vara den enda i Sverige som ALDRIG varit på Ullared??!!

  Kram

  SvaraRadera