fredag 29 november 2013

Att vara med i TV och Black Friday & Cyber Monday!

Jodå, igår fick jag mina "5 minutes of fame"! Eller det var väl närmare 1 minut... :-) Jag blev tillfrågad om jag ville vara med i SVT´s Debatt där man skulle diskutera lagen som förbjuder reklam för modersmjölkersättning. Klart jag ville!
Väl på plats igår kväll fick jag veta att man ville att jag skulle vara med aktivt och jag skulle få flera frågor riktade direkt till mig! Då höll jag på att dö av nervositet! Fick ett manus och ca en timma på mig att förbereda mina svar. Vet ju att det går snabbt i Debatt och jag ville vara säker på att mina svar inte kunde misstolkas, det var ju ett känsligt ämne som skulle debatteras.
När det var dags för sändning var redan första frågan riktad till mig. Jag visste precis vad jag skulle svara, så det gick bra. Enligt manus skulle jag få ännu fler frågor längre in i debatten, men så långt hann man inte med.
Nu är jag en ny erfarenhet rikare, det var jättespännande! Herregud, lilla jag i TV! :-)


Nu till något helt annat: 
Jag har fått kommentarer om att ni gillar när jag tipsar om olika saker, så här kommer dagens supertips!
Just idag har flera företag kampanjer och erbjudanden under benämningen Black Friday. Konceptet kommer ursprungligen från USA, som så mycket annat....
Heaven4Kids.se har ett otroligt bra erbjudande, endast idag, 50% rabatt på alla barnkläder! Här kan man hitta märken som Name It, Lego Wear, Reima etc! Skynda in och fynda, bara idag alltså! Om man mot förmodan skulle missa dagens erbjudande får man en ny chans på måndag, Cyber Monday. Då erbjuds alla barnkläder till 40% rabatt!


Ps..... Ni missar väl inte tävlingen som pågår i samarbete med Heaven4Kids.se där ni kan vinna en valfri Monster High-docka ur deras sortiment?! Klicka här för att komma direkt till tävlingen!2 kommentarer:

  1. Jag tyckte det var hur häftigt som helst att Du var med:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nämen Sandra! Jag visste inte att detta var du! Kände inte ens igen dig så här i efterhand! Jag och min kompis var också där och en fråga gick till min kompis (skulle gått till mig egentligen men jag var för nervös så pushade min kompis istället). You did great!! <3

    SvaraRadera