tisdag 5 november 2013

House of Lola´s 5-årsjubileum!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen i bloggen den senaste tiden, har mycket omkring mig just nu som jag inte vill gå vidare in på......
Igår hämtade jag upp fina Ann-Sofie på Centralen och vi åkte till Hotell Örgryte där vi skulle tillbringa natten. Efter att ha fått byta rum pga trasig rullgardin, började vi göra oss i ordning för kvällen. Det var underbart att bara prata, skratta och ta det lugnt, det är ju inte ofta man ses när man bor så långt ifrån varandra!


Vi tog bussen ner till stan och började kvällen med att äta middag på EAT. Supergod mat!
Därefter var det dags att ta sig till Världskulturmuséet och firandet av House of Lola´s 5-årsjubileum! Ca 550 kvinnor i alla åldrar bjöds på bubbel, goodiebag och underhållning!Grundarna av House of Lola, Anna och Lottis, berättade lite om hur allt började för 5 år sedan, författaren Sofie Sarenbrant intervjuades och signerade efteråt sina böcker, underbara sångerskan Pernilla Andersson sjöng några låtar för oss och sist men inte minst bjöds vi på en häftig modevisning, med bl a Let´s Dance-proffset Annika Sjöö!
 Tusen tack till alla på House of Lola för en underbar kväll och såklart till bästa Ann-Sofie för ett roligt dygn tillsammans!
3 kommentarer:

 1. Tack hjärtat för en mysig helg tillsammans! <3
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Mysigt och gud så många på samma ställe :)

  SvaraRadera
 3. Det låter som en toppenkväll!
  Tur att ni insåg att rullgardiden var sönder innan det var dags att krypa till kojs ;-)
  Kram

  SvaraRadera