måndag 9 maj 2016

Smaskigt lördagsgodis från Cloetta!

I veckan kom ett stort paket med posten från Cloetta med massor av nyheter! Passade ju perfekt nu när man varit långledig att smaka på lite varje kväll!


Barnen var såklart med för att provsmaka och tycka. Novas favorit blev de nya smakerna från Ahlgrens bilar, Modell A16! Även Fanny och vi vuxna tyckte mycket om dessa som enligt oss hade fruktig och mer saftig smak än tidigare.Fannys favorit blev den nya blandningen från Gott & Blandat, Fruktsallad! En härlig blandning av sött och syrligt som innehåller dels de tidigare smakerna vattenmelon, persika och körsbär, dels nya smaker i form av ananas, apelsin och kiwi.Cloetta kommer nu också med nyheter bland lösgodiset! I Coops butiker kommer ni att kunna finna sockerbitar frukt och sockerbitar saltlakrits.
Sockerbitar frukt finns i tre smaker, blåbär, jordgubb och ananas. Barnen tyckte dessa var för sura, jag tycker de påminner lite om sura band där de är sura först, för att sedan få en sötare smak.


Hos Coop kommer man även att kunna handla nyheter i naturgodishyllan, Kanelmandel, Jorbubbsmandel, Bärcrisp och Salt limelakrits!
Vi testade de två förstnämnda där Kanelmandel blev min absoluta favorit med smak av rostad mandel, täckt av belgisk mjölkchoklad och rullad i kanel!
Jordgubbsmandeln föll Fanny i smaken, som är täckt av belgisk vit choklad och rullad i jordgubbspulver. Denna var något för söt för min smak.


Allt detta var endast en del av innehållet i den stora godispåsen, fler recensioner kommer efter hand!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar