onsdag 24 februari 2016

Grym bilbana från Jollyroom!

Åh, äntligen kom den! Liiiite långt efter jul kan man ju tycka, men kunde inte vänta till Novas födelsedag, det är ju inte förrän i oktober! Så det blev en riktigt häftig present bara sådär! Hon har ju ingen namnsdag enligt almanackan så vi kan väl kalla den en namnsdagspresent... ;-)


Denna grymma bilbana från Alex´s Garage har en körsträcka (1 varv) på hela 912 cm, två loopar och två spår så att man kan tävla mot varandra. Den kräver inga batterier, bara koppla in strömadaptern och KÖR! Undrar vem som hade roligast, Nova eller Henrik... :-D


Nova tyckte den var lite svår att köra eftersom det krävs att man kör snabbt ibland och långsammare ibland. Det tog en stund att komma på hur hårt hon skulle trycka på knappen. Lite tålamodskrävande och bilbanan rekommenderas från 6 år. Dock går det att plocka bort delar, t.ex. looparna eller kurvor som är svåra, och göra banan lättare.


Både Fanny och Nova tyckte banan var otroligt rolig och körde och tävlade mot varandra hela kvällen. Jättekul med en leksak som båda två kan ha glädje av, trots deras ganska stora åldersskillnad. Du hittar bilbanan hos Jollyroom här. Just nu är den slut i lager, men ska komma in igen. Klicka på "bevaka" och du får ett mail när den åter är tillgänglig. Kan verkligen rekommenderas till barn i många olika åldrar!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar