torsdag 5 november 2015

Vill du gå på bloggevent hos Haga Hem?!

Det är dags att avslöja vad jag hållit på med den senaste tiden! Tillsammans med inredningsbutiken Haga Hem bjuder jag nu in till ett bloggevent i deras fantastiska butik i Haga i Göteborg! Det kommer bli en helmysig kväll med mingel, bubbel, tilltugg och massor av annat!

Är du en aktiv bloggare, intresserad av inredning och vill komma?
Skriv "jag vill gå på bloggevent" i en kommentar i detta inlägg. Skicka sedan ett mail senast tisdagen den 17 november till sandra77skoog@gmail.com med följande uppgifter: 

 • Namn
 • Bloggadress
 • Instagram + antal följare.
 • Antal unika besökare i veckan på bloggen.
 • Motivering till varför du vill komma.


Varmt välkommen med din intresseanmälan!

18 kommentarer:

 1. jag vill gå på bloggevent 😍😍😍

  SvaraRadera
 2. Men åhh jag vill komma!! ❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 3. Jag vill gå på bloggevent :)

  SvaraRadera
 4. Jag vill gå på bloggevent 💙💜💙

  SvaraRadera
 5. Åååh detta hade jag velat gå på men ska på julgalan då. Håller tummarna för att det kommer fler tillfällen :D Kram Frida (nouw.com/mizzyz)

  SvaraRadera
 6. Jag vill gå på bloggevent! :-)

  SvaraRadera
 7. Jag vill gå på bloggevent, hade varit super kul :) Mailat <3

  SvaraRadera
 8. Nämen, åh, va skoj, det vill jag gå på!

  SvaraRadera
 9. Skrev tidigare att jag gärna ville gå på bloggevent, vilekt jag fortfarande vill, men har dessvärre ingen möjlighet då jag jobbar till 18:00 den torsdagen så jag får hålla tummarna att det blir fler tillfällen, då det är så himla kul att det ordnas lite mer av den varan här på Sveriges framsida :-)

  Kram Anna
  minmatochmitthem.blogspot.se

  SvaraRadera
 10. "jag vill gå på bloggevent" åååå va kul att det händer nåt i gbg det vill jag inte missa :) kramiz angela

  SvaraRadera
 11. Jag vill gå på bloggevent :)

  SvaraRadera