torsdag 19 mars 2015

Jag gästbloggar hos Familjen Annorlunda-Anna!

Idag gästbloggar jag hos finaste Anna Wahlström från Familjen Annorlunda! Läs min historia om förlossningsdepression i hennes blogg här!
Missa inte att följa Anna och hela hennes härliga familj i Familjen Annorlunda på TV4, torsdagskvällar klockan 20:00!

6 kommentarer:

 1. Läste hos henne men kunde inte kommentera,men det var ett Starkt inlägg och så fin liten Fanny<3
  Linda

  SvaraRadera
 2. Läste ditt gästinlägg hos Anna.
  Kunde tyvärr inte lämna en kommentar i hennes blogg längre,men Oj,så du gått igenom=(

  SvaraRadera
 3. Läst hos Anna, gick ej att kommentera men starkt och fint skrivet <3

  SvaraRadera
 4. Har åxå läst hos Trollmorsan .............

  SvaraRadera
 5. Hej! Kunde inte lämna kommentaren hos Trollmorsan så jag gör det på din sida istället:
  Tack för att du delar med dig av din berättelse och OJ vad jag känner igen mig i det du skriver. Jag har förstått nu i efterhand att jag faktiskt drabbades av en förlossningsdepression när jag fick mitt första barn för nästan 15 år sen ( tänk vad tiden går). Jag är en av dom som skulle läst din historia då, och vågat söka hjälp, jag gjorde aldrig det ,utan skämdes i tysthet och kände mig som världens sämsta mamma samtidigt som jag älskade mitt barn och ville henne allt gott. Jag tackar högre makter för att min man stod ut med mig under den tiden, orkade stötta och ställa upp så mycket som han gjorde. Idag mår jag bra och har tre barn till, men din berättelse är så oerhört viktig för alla blivande mammor och nyblivna mammor som kämpar med detta!

  SvaraRadera