söndag 1 mars 2015

Stand-up med Therese McDonald!

I torsdags kväll tog jag och Desirée bilen upp till Trollhättan. Vi skulle se Therese McDonalds nya humorshow McDonald Recycling Tour på Scandic Swania. Det tog bara ca 1 timme upp och vi hann slänga i oss en pizza innan.


Både jag och Desirée har haft nöjet att se Therese live in action förut, då hon uppträdde på Fab Mamas bloggevent. Det var längesedan jag skrattat så mycket och vi såg väldigt fram emot att se henne igen.
Vi blev inte besvikna! Hennes igenkänningskomik är fenomenal och jag skrattade så tårarna rann! Träffsäkert drog hon paralleller mellan 70-talet och nutid, vad ska försvinna och vad ska vi återvinna.Jag hoppas verkligen hon drar på turné med den här föreställning, den förtjänar att ses av många fler! Kommer hon till Göteborg vet jag i alla fall en som kommer se den igen!

Tusen tack Therese för en oförglömligt rolig kväll!

1 kommentar:

  1. Åh du förstår mig Sandra! Det är ju exakt detta jag menar! Jag är också helt trött på många saker inom bloggvärlden att ibland känner man mindre lust att vara delaktig i den.
    Ja det är ju det värsta att folk går på det!!
    Har visst en som kommenterat som tydligen tycker jag är patetisk. haha då har de ju inte fattat mitt inlägg.
    Puss och kram fina vän! <3

    SvaraRadera