tisdag 3 februari 2015

Estrellas nya chips!

I fredags var jag ute med stora delar av klassen på After school och sedan gick jag en sväng till Båtmässans VIP-kväll, så jag var inte hemma vid 20:30 när det knackade på dörren. Det var ett bud med de senaste två chips-varianterna från Estrella, Riktigt Tunna och Riktigt Grova.
Riktigt Grova är de grövsta chips Estrella någonsin producerat, är räfflade och har smak av gräddfil och grön paprika. Riktigt Tunna är precis som namnet säger, riktigt tunna och frasiga, dessutom med 30% mindre fett än vanliga potatischips och kommer i smaken gräddfil och rödlök.


På lördagskvällen var det dags att testa dessa nya spännande smaker. Fannys favorit blev de riktigt tunna, för att de inte var så starka i smaken. Fick faktiskt stoppa henne så att vi också skulle få en chans att smaka! "Mamma, dessa vill jag köpa fler gånger! Jättegoda!"

"Mmmm, så goda!"

Hon tyckte även de riktigt grova var ok, men lite för starka för hennes smak. Jag och mannen däremot tyckte bäst om de riktigt grova. Vi gillar båda att det finns en tydlig smak och tillsammans med de djupa räfflorna och tjockleken på chipsen var de riktigt grova en klar vinnare hos oss!


Så med facit i hand blir det till att köpa båda nyheterna nästa gång vi går och handlar skulle jag tro! ;-)

Tummen upp för Estrellas goda nyheter!

1 kommentar: