tisdag 24 februari 2015

Nu blickar vi framåt!

Fanny mår nu äntligen mycket bättre och jag har börjat kunna koncentrera mig på skolarbetet igen. En något diffus diagnos kom de ändå fram till till slut, förstoppning samt att influensaproverna var positiva. Hon har fortfarande inte börjat skolan än utan är hemma och vilar några dagar till. Så otroligt skönt att det inte var något allvarligt! Det är verkligen fruktansvärt att se sitt barn lida så och vrida sig i plågsamma smärtor under så lång tid som Fanny gjorde. Men nu lämnar vi detta bakom oss och blickar framåt!
Skolan tar enormt mycket av min tid och när jag tittar på schemat inser jag att det kommer bli värre. Lovar att försöka hålla er uppdaterade i bloggen så ofta jag kan! På torsdag kommer jag i alla fall få ett break när jag åker till Trollhättan på kvällen för att se underbara Therese McDonald! Måste komma ihåg att packa ner ett paket Tena för risken är väl stor att jag kissar på mig av skratt, hahaha!
Var hos frissan i söndags också och färgade håret. Blev jättenöjd, rött med ljusa slingor. Men det syns verkligen på bilden hur trött jag känner mig just nu...
Inom kort kommer jag lägga upp ett trevligt erbjudande till alla er fina läsare, missa inte det!


1 kommentar:

  1. Skönt att höra att skruttan mår bättre! Det gör alltid så ont i en då ens barn mår dåligt! :(

    Fin hårfärg på en fin tjej! :)
    Ha en härlig dag!
    Kram

    SvaraRadera