måndag 28 juli 2014

Veckans höjdpunkt - ett vackert bröllop!

Oj oj oj..... Jag har verkligen varit en dålig bloggerska den senaste tiden.... Så hur ska jag nu sammanfatta den senaste en och en halv veckan?
Söndag till måndag förra veckan var vi på Donsö och fixade det allra sista i huset. Frostade av frysen, klippte gräset, rensade rabatterna mm. Toppen när man kan sova hos mina föräldrar!
I onsdags var jag tillbaka på Donsö över dagen, ensam den här gången. Jag hade återbesök hos min läkare och passade även på att hälsa på min mormor som bor på ålderdomshem på Styrsö.
Det är ju sedan tidigare bestämt att jag ska opereras för min onda käke, men har ju inte fått någon tid ännu, så nu kommer jag att vara sjukskriven tillsvidare i väntan på operation. Hoppas att det blir snart, så jag slipper smärtan...
På torsdagen var H´s bror med familj på besök. Barnen älskar att träffa sina kusiner och de lekte glatt tillsammans.
I lördags bar det av till Donsö igen, men den här gången för något betydligt roligare! En av mina äldsta vänner skulle gifta sig! De var så fantastiskt vackra och det var en riktigt trevlig fest efter vigseln.


Vädret hade vi riktigt tur med, precis när alla hade tagit sig till festlokalen öppnades himlens portar och regnet öste ner! Men då var det bara skönt med svalkan som följde. Jag hade handlat en ny härlig klänning dagen till ära hos Missäy inne i centrala Göteborg, och jag kände mig superfin!


Jag höll faktiskt tal, även om jag inte hade planerat att göra det. Men bruden blev jätteglad för att jag gjorde det! Efter talet kom bruden upp och vi sjöng en speciell version av låten Red red wine som vi hittade på när vi var fjorton! Så fruktansvärt roligt att vi kom ihåg den!


Vi stannade på Donsö även hela söndagen och tog bl a en liten båttur till Styrsö och köpte glass.


Efter att köparna av vårt hus kommit ut idag och besiktigat städningen, åkte vi så hem till Onsala.
Ännu en gång stort grattis till mina fina vänner som gifte sig i lördags! Jag önskar er massor av kärlek och glädje i livet!0 kommentarer:

Skicka en kommentar