fredag 11 juli 2014

Nu har vi flyttat!

Nu har vi äntligen flyttat! Ber om ursäkt att jag inte bloggat på över en vecka, men som ni säkert förstår har vi haft fullt upp! Jag drunknar i flyttkartonger! Man får ju inte klaga på värmen, men det har verkligen inte varit optimalt att flytta i den här hettan! Barnen har varit fantastiska mitt i allt kaos. Igår morse fyllde vi poolen, så de kunde svalka sig och ha lite roligt medan vi fortsatte att packa upp. Men jag känner att jag får ta det lugnt i värmen. Kartongerna springer ju inte iväg någonstans om man säger så..... Jag kommer visa bilder av huset efterhand rummen börjar bli inredda!Imorgon ska jag på möhippa hela dagen, men jag lovar att försöka presentera de tre vinnarna av Disney-tävlingen på söndag. Nu ska jag njuta av sommarkvällen på min nya altan!1 kommentar:

  1. Härligt !! jag hoppas att ni ska trivas i det nya huset !
    Här har jag nedräkning tills vårt hus ska vara klart :)
    Kram

    SvaraRadera