tisdag 22 april 2014

Vinn Hundraåringen på dvd!

Tävlingen är avslutad!

Tävlingsdags igen! 
Tre av er vinner varsitt exemplar av filmen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann på dvd! Filmen släpps den 28 april.

 © Buena Vista © Nice FLX Pictures

För att vara med och tävla ska man:

* Berätta i en kommentar om en världshändelse som du önskar att du hade fått vara med och uppleva på plats och varför, t ex Månlandningen, Berlinmurens fall etc!

För extra vinstchans:
* Dela tävlingen på din Facebooksida, offentligt! Berätta med vilket namn du delar.
* Dela bilden ovan på Instagram. Skriv "Jag tävlar hos Ett liv vid havet". Tagga @otjejen och #ettlivvidhavet

Glöm inte att ange namn och epostadress!

Tävlingen avslutas på releasedagen den 28 april!
Lycka till!

18 kommentarer:

 1. Jag hade velat vara den första människan på månen, tänk vilken känsla och något att skryta om :). Har delat på facebook (Andreas Nyberg)

  nybergaandreas@gmail.com

  SvaraRadera

 2. Hej, jag väljer hellre att vara den enda kvarvarande människan på jorden. Det är i mitt tycke en lite mer spännande tanke än att rota i det förgångna.

  Med vänlig hälsning/

  Hanna

  hannawe@live.se

  SvaraRadera
 3. Efter att ha träffat Fuglesang och hört om hans fantastiska upplevelser i rymden är mitt val landstigningen på månen. Motivering är den forskning som bedrivs i dessa rymdprojekt som kan få positiva konsekvenser för oss på jorden.

  Kkmman@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag skulle vilja uppleva vad som utrotade dinosaurierna.
  Förutom att det skulle vara intressant att faktiskt veta vad det var exakt så skulle det också vara kul att faktiskt få uppleva dinosaurier på riktigt.

  Pastejpixel@gmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag hade önskat att jag kunnat gå på Woodstock. Det var för mig en era med fantastisk musik och till stor del en fantastisk anda i samhället. Woodstock representerade mycket av den andan och det vore fantastiskt att ha fått upplevt.

  Mvh
  Amanda
  xsavetheworld@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag är väldigt fascinerad av forna Egypten och skulle verkligen tycka det var underbart att vara med på kröningen av Tutankhamun, något som jag tror var helt makalöst att se. Att krönas som Farao och så nära gud man kunde komma, så tror jag att spektaklet hade varit så omvälvande och något som man inte skulle missa =)

  SvaraRadera
 7. Jag är nöjd & glad att leva här och nu :-)

  Har delat på fb, Olsson Åsa

  Spacegirl_@spray.se

  SvaraRadera
 8. Jag skulle väldigt gärna vilja vara med när pyramiderna byggdes. Jag, likt många andra, har alltid undrat hur de gick tillväga och jag har läst om alla teorier som finns i ämnet. Jag hatar att vara ovetande och jag hade varit överlycklig om jag varit där och sedan kunnat säga att SÅ HÄR gick det till. :-)

  Jag har delat offentligt på FB under namnet Victoria Svensson Utas.

  Jag delar på Instagram under namnet solsolsolsolsolsolsol.

  MVH

  Victoria Svensson Utas
  victoria@svenssonutas.se

  SvaraRadera
 9. Jag har ingen sådan där längtan att ha varit med på något speciellt! Berlinmurens fall hade iofs varit intressant att se på plast!

  Delat på FB https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10152092548963543?stream_ref=10

  tavlingar(at)officefixarna.com

  SvaraRadera
 10. Jag hade velat vara med vid en av de första konserterna med Meat Loaf, den han gjorde under en gala. Att se och höra Meat Loaf och Jim Steinman och dessutom se publikens reaktioner, det hade varit häftigt!

  /Liza
  lizafriberg@hotmail.com

  SvaraRadera
 11. Palmemordet hade jag gärna varit vittne till och helst förhindrat det så klart men åtminstone kunnat se vem mördaren var.

  SvaraRadera
 12. Jag hade velat vara med när Jesus gick på vattnet. Det hade varit superhäftigt! Jag vill också gå på vatten!

  Jag har delat tävlingen på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/458059054297593?stream_ref=10

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Den 14 april 1865 önskar jag att jag befunnit mig på Ford's Theatre i Washington DC och där kunnat varna president Lincoln för det attentat som skulle komma att kosta honom livet. Det hade varit intressant att se vad som blivit av USA om han fått fortsätta som president.

  Jag tipsar på FB för en extrachans:
  https://www.facebook.com/johan.karlsson.92560/posts/402422239898802?stream_ref=10

  Tack för en rolig tävling!
  /Johan Karlsson
  lord_mojn (snabelA) hotmail.com

  SvaraRadera
 14. - Det här låter förmodligen lite fel då det är en händelse som inte är rolig på något sätt, men jag ska försöka formulera mig rätt. Det finns en speciell världshändelse som har rört mig extra mycket och det är tsunamin i Thailand - och jag skulle velat vara där då det hände. Inte för att skada eller mista mitt liv såklart, men för att kunna hjälpa alla som var där. Jag vet inte varför just den här händelsen har rört mig som den har gjort, men av någon anledning har den gjort det och jag känner med alla som var där och/eller kände någon som var där.

  - Har delat tävlingen offentligt här: https://www.facebook.com/sara.kramer.334/posts/10152352004736628?stream_ref=1

  Kram, Sara
  sara_kramer@live.com

  SvaraRadera
 15. Jag skulle ha varit med för 100år sedan för att få träffa mina förfäder och få ännu mer historia och fakta bakom min släktforskning.

  Aina.andersson@zonline.se

  SvaraRadera
 16. Fredsdagen efter andra världskriget skulle jag velat uppleva!
  tipsat på fb: https://www.facebook.com/titti.englund?ref=tn_tnmn
  mvh Titti
  njutangerATspray.se

  SvaraRadera
 17. Om man bortser från alla händelser av historiskt intresse så hade jag velat få uppleva Woodstock. Förutom all bra musik så hade det varit något att berätta för både barn och barnbarn.

  Har tipsat på FB https://www.facebook.com/karin.danielsson.10/posts/444481582356043?stream_ref=10

  Karin Danielsson

  SvaraRadera
 18. Jag hade gärna varit med vid big bang :-). Tänk att få se jorden födas, hade ju arit hur häftigt som helst...

  Mvh Maria
  mirre2@hotmail.com

  SvaraRadera