tisdag 15 april 2014

Ett akutbesök!

Först och främst, ett stort grattis till vinnarna av varsin entrébiljett till Krakel & Spektakel, Johanna och Lina! Ni har blivit informerade!
Idag har jag haft en riktigt pissig dag..... Var på jobbet redan klockan 06:40 i morse, mycket att göra...
Men sedan i slutet av förra veckan har jag haft väldigt ont i min käke, på högra sidan vid örat. För snart arton år sedan gjorde jag en ganska omfattande operation av käken eftersom den växt snett. Jag var fixerad i 10 veckor och det var verkligen tufft både före och efteråt. Dock har jag inte haft några besvär sedan dess, fram till nu då. Egentligen började jag känna av det redan för några veckor sedan, men tänkte att det nog inte var så allvarligt. Men har, som sagt, sedan slutet av förra veckan haft riktigt ont, när jag tuggar, äter eller gäspar. Det knakar och knastrar och ibland är det som om käken låser sig! Så idag fick jag en akuttid hos käkkirurgen. Läkaren kollade och kände och tyckte att vi skulle röntga. Men det blir imorgon bitti. Hoppas att det inte är något allvarlig bara, har verkligen inte tid med det just nu.....
Är ni nyfikna på renoveringen förresten? Imorgon lovar jag att visa lite bilder!

Skönt att komma hem och busa lite! :-)


2 kommentarer:

  1. Fy vad jobbigt! Jag håller tummarna att det inte är något allvarligt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad jobbigt! Hoppas att det är något som är lätt att fix till!

    SvaraRadera