söndag 6 april 2014

Blir tokig av frustration!!

Åh!!!! Kaos!!! Min hjärna exploderar snart! Blir tokig av frustration! Renoveringen pågår fortfarande och jag vill bara att det ska bli klart någon gång så att vi kan få ut huset till försäljning! Målning pågår, sedan ska tvättstugeinredningen och badrumsinredningen på plats och spotlights i taket. Tre veckor till dröjer det nog i alla fall, innan vi kan komma ut med huset på Hemnet. Gaaahhh! Men nästa ägare kan se fram emot ett toppenhus, där vi verkligen har gjort massor! Bara en sådan där tråkig sak som att alla stammar är bytta och elen omdragen.... Just nu är golven täckta eftersom målaren håller på, sedan lovar jag att visa bilder!
Och nu börjar säsongen ta fart på jobbet. Jag åker hemifrån vid 06:30 på morgnarna och är hemma vid 18:00. Äta, jobba, sova..... Gud, vad jag längtar tills vi flyttat!1 kommentar: