måndag 20 januari 2014

Fannys bowlingkalas & första dagen på nya jobbet!

I lördags hade Fanny bowlingkalas här på Donsö för sina vänner! Det blev väldigt lyckat och en av flickorna sa att det var det bästa kalas hon någonsin varit på! :-)
Vi började med att öppna presenter, sedan bjöds det på french hotdog, pommes frites och festis.


Därefter delades flickorna in i två grupper om fyra för att bowla en timme. De var alla riktigt duktiga och hade väldigt roligt!
 

Efter bowlingen var det tänkt att alla skulle få glass, men det hade man missat att beställa! Barnen fick istället varsin lite påse grillchips, men flera var väldigt besvikna.....
Men totalt sett var alla väldigt nöjda och framför allt Fanny, som fick otroligt fina presenter!


Idag däremot, var en helt ny dag och min första dag på det nya jobbet! Jag var väldigt pirrig i morse och har sovit lite oroligt inatt, men det hör väl till antar jag.
Det visade sig att jag hade inte haft någon som helst anledning att oroa mig! Alla var jättetrevliga och jag kände direkt att jag skulle trivas! Om 1½ vecka startar Båtmässan i Göteborg och då ska vi såklart vara med! Minns att jag var med som barn med min pappa i flera år när han var utställare på Båtmässan och det ska bli riktigt roligt att vara med även som vuxen!
Ikväll är man väl lite mosig i huvudet, men trodde nog ändå att jag skulle vara tröttare än jag är! Allt känns bara jättebra och jag ser fram emot morgondagen! :-)


3 kommentarer:

 1. Härligt att kalaset blev lyckat. S har pratat om att hon också vill ha bowlingkalas, få se om vi kan få ihop något.
  Grattis till det nya jobbet!

  kram kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Har precis börjat följa dig. Vad jobbar du med? Vilken söt dotter du har. / Johanna , strongangel.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 3. Vilket roligt kalas. Hoppas ni mår bra och att det går bra att jobba heltid, kram kram Lina

  SvaraRadera