måndag 6 februari 2017

Vänner på middag och snart showtime!

Herregud, vad tiden går fort! Ekorrhjulet snurrar, vardag blir helg som blir vardag igen med jobb och skola.
I fredags hade vi mina två närmaste arbetskamrater och deras familjer hemma på middag. Vi var sex vuxna och sju barn, där alla barnen var flickor i samma ålder! Det var hur mysigt som helst och flickorna fann varandra direkt! Det blev en riktigt trevlig kväll med god mat och många skratt. Dock vaknade jag sedan runt 05.00 med magsjuka, så resten av helgen spenderades isolerad i sängen. Tanken var att jag skulle gå med barnen på Mellon i lördags, men de fick gå med Henrik och min mamma istället. Idag har jag varit hemma och kurerat mig och hållit på de 48 timmarna. Alla andra i familjen har klarat sig.


På torsdag har showen Rock of 80´s premiär på Trädgår´n i Göteborg, men redan på onsdag kväll ska jag gå för att se genrepet! Ser oerhört mycket fram emot detta, älskar rocken från 80-talet! Artister i showen är bl a Jessica Andersson, Kee Marcello, Andreas Johnson och The Poodles sångare Jakob Samuel.

1 kommentar: